Diskuse
Vaříme něco mezi smažákem a lanýžem, říká šéfkuchař
Koncem loňského roku se u sjezdu 182 v Popůvkách u Brna otevřela nová designová restaurace Signature. Role šéfkuchaře se ujal zkušený Pavel Veltruský, který prošel mnoha zahraničními i českými kuchyněmi, jako jsou tříhvězdičková michelinská restaurace Waterside Inn v Anglii, pražská La Gare nebo Salabka. Proč se nakonec rozhodl zvyšovat úroveň gastronomie na D1?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS
2. 6. 2017 11:29
"Vaříme něco mezi smažákem a lanýžem, říká šéfkuchař". Titulkem pánovi moc nepomohli. Ještě tak, aby to byla pravda.
0
0
možnosti

Maminky rozhodly! Tohle jsou nejlepší porodnice v Česku pro rok 2025
Každá z nás chce rodit tam, kde se cítí bezpečně a kde se o ni i o miminko postarají s respektem. Proto už tradičně pořádáme hlasování o tu...


















