Diskuse k článku: Veganský čokoládový krém. Vyzkoušejte sametové pohlazení

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 6
  • Poslední: 30.1. 2019 20:20
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
M. Jech 30.1.2019 20:15

Chuťově zajímavější... Dobrý eufemismus, jinak se tomu říká hnusné.

V. Kopta 30.1.2019 10:28

fuj, se smetanou je to mnohem lepší...

D. Mateju 30.1.2019 7:54

Tofu do čokolády? Tady už fakt někomu silně hrabe ;-)

P. Pruner 30.1.2019 13:53

Co byste čekal od veganského kuchaře ?

D. Mateju 30.1.2019 14:04

Veganská čokoláda se dělá bez tofu a podobných nesmyslů. Ostatně sám takové importuji a vyrábím, i když vegan rozhodně nejsem :-)

M. Jech 30.1.2019 20:20

Dobrý způsob - na blbé módní vlně vydělat a pritom si zachovat zdravý rozum.

Najdete na Lidovky.cz