16. dubna 2019 5:06 Lidovky.cz > Relax > Dobrá chuť

Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Jehněčí koleno a bůček z farmy Rudimov, tarhoňa, špenát, cibulky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy Jehněčí koleno a bůček z farmy Rudimov, tarhoňa, špenát, cibulky | foto: Mlýnec

Velikonoce jsou symbolem jara a probouzení se přírody. Spojeny jsou také s bohatým hodováním. Nechce se vám péct mazanec ani připravovat jehněčí, ale přesto na ně máte chuť? restaurace se letos předhánějí v tom, která vymyslí lepší velikonoční menu. Takže kam zajít?

Křepelka a ředkvičky v Mlýnci

Šéfkuchař Marek Šáda připravil velikonoční menu přímo opuletní. Jednotlivé chody obsahují tradiční suroviny jako jsou vejce, křepelka či jehněčí a doplňuje je velké množství zeleniny. Jako předrm si zde můžete dát křepelku a uzené vejce se šťovíkem a ředkvičkami a hlavním chodem je samozřejmě jehněčí. 

Křepelka a uzené vejce, šťovík, ředkvičky, černý česnek

Najdete na Lidovky.cz