Čtvrtek 22. října 2020svátek má Sabina 17 °C polojasno Předplatné LN

Diskuse k článku

VELTRUSKÝ: Označení bio, farmářský nebo lokální je marketingový tah. Ne vždy je to to nejlepší

Vařit z lokálních surovin je v dnešní bio době velmi módní. Mnoho Čechů má pocit „čím více české, tím lepší“, ideálně aby byly suroviny, ze kterých je poskládáno menu v restauraci, od farmáře za rohem. Přitom označení farmářské či lokální často slouží k otevírání našich peněženek, z velké části je to součást marketingových strategií.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Novák 24.7.2019 10:10

Zemědělec práškuje ve dne,biozemědělec v noci.

J. Novák 24.7.2019 21:37

Někdy ano. Řada biologických preparátů zrácí svou účinnost, jsou-li vystaveny slunci, takže v některých případech skutečně můžete spatřit ekologické zemědělce při aplikaci přípravků na ochranu rostlin večer.


Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

David Sedmera | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Měření teploty u vstupu do pardubické nemocnice. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...