Nachos s trhaným vepřovým masem
- 400 g pečeného vepřového (plec, krkovice)
- 1 balení Chio Tortillas Creamy Nacho cheese
- 2 rajčata
- 2-4 chili mexické papričky jalapeño
- 1 červená cibule
- 150 g žlutého tvrdého sýra
- 1 nať z jarní cibulky
Měkké, upečené maso pomocí dvou vidliček natrháme na vlákna. Papričky nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky, cibuli na tenké nudličky, sýr nastrouháme nahrubo a jarní cibulku nasekáme najemno.
Do zapékací mísy pro 4 osoby nasypeme 1/3 balení nachos do stejnoměrné vrstvy. Posypeme jednou třetinou natrhaného masa, chili, rajčat, červené cibule a sýra. Poté stejným způsobem vytvoříme druhou a třetí vrstvu. Vložíme do rozehřáté trouby na 200°C a 10 minut zapékáme. Po vytažení z trouby posypeme nasekanou natí z jarní cibulky a ihned podáváme.