Neděle 26. března 2023, svátek má Emanuel
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Jídlo

Z foodtrucku do bistra na Vinohradech. V pandemii otevřeli vlastní podnik a neprohloupili


Bistro Cheesus Crust rozhodně není nic pro vegetariány. Dát si zde můžete skvělé masové sendviče nebo burgery z hovězího hrudí. Samozřejmostí jsou hranolky nebo coleslaw a pivo z Únětic. | foto: Honza Zima

Premium
Otevřít si na pražských Vinohradech bistro v době pandemie může znít jako jistá podnikatelská sebevražda. „Pro nás je to velká záchrana,“ říká majitel nového podniku Cheesus Crust a značky Take Eat EZ Erik Zlámal (43). Možná vás to překvapí, ale jídlo z dílny nového pražského bistra Cheesus Crust jste možná už jedli.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Vyzkoušet první měsíc za 1 Kč

Erik Zlámal společně se svou ženou Petrou s ním totiž v legendárním foodtrucku Take Eat EZ pěknou řádku let objížděli Českou republiku a potkat jste je mohli hlavně na festivalech, jako je Rock for People, Mighty Sounds nebo pražský Burgerfest. „Na festivalu k nám lidé chodili klidně i třikrát denně,“ vzpomíná s úsměvem Erik.

Tento text je součástí prémiového obsahu pro předplatitele

Dočtěte článek až do konce

Jako člen navíc:

  • Máte k dispozici více jak 30 000 prémiových textů na Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Získáte přístup ke všem našim novinám a časopisům online a zdarma
  • Přednostně pořídíte vstupenky na koncerty v síti Ticketportal a mnohem více
Máte už aktivní předplatné? Přihlásit se
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Mohlo by vás zajímat