130 let
Bistro Cheesus Crust rozhodně není nic pro vegetariány. Dát si zde můžete...

Bistro Cheesus Crust rozhodně není nic pro vegetariány. Dát si zde můžete skvělé masové sendviče nebo burgery z hovězího hrudí. Samozřejmostí jsou hranolky nebo coleslaw a pivo z Únětic. | foto: Honza Zima

Premium

Z foodtrucku do bistra na Vinohradech. V pandemii otevřeli vlastní podnik a neprohloupili

Jídlo
  •   5:00

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Otevřít si na pražských Vinohradech bistro v době pandemie může znít jako jistá podnikatelská sebevražda. „Pro nás je to velká záchrana,“ říká majitel nového podniku Cheesus Crust a značky Take Eat EZ Erik Zlámal (43). Možná vás to překvapí, ale jídlo z dílny nového pražského bistra Cheesus Crust jste možná už jedli.

Erik Zlámal společně se svou ženou Petrou s ním totiž v legendárním foodtrucku Take Eat EZ pěknou řádku let objížděli Českou republiku a potkat jste je mohli hlavně na festivalech, jako je Rock for People, Mighty Sounds nebo pražský Burgerfest. „Na festivalu k nám lidé chodili klidně i třikrát denně,“ vzpomíná s úsměvem Erik.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor: