Diskuse
Z hmyzu lze udělat superpotravinu. Záleží na tom, co jí, říká šéfkuchař
Jako první začal v Česku servírovat v restauraci cvrčky, šváby nebo sarančata. „Hmyzí“ kuchyni se věnuje více než 14 let a rád tvrdí, že hmyz nemusíme jíst jen proto, že jsme bohatý kontinent. „Příprava hmyzu zabere až 5 dní. Kuchyňská úprava zabere maximálně 10 minut – to je největší rozdíl. Vaření s hmyzem bych přirovnal k asijské kuchyni, či italské – rychlé vaření z kvalitních surovin,“ říká šéfkuchař Petr Ocknecht v rozhovoru pro serveru Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB
RL
R. Leibišová
25. 10. 2017 13:28
Než krmit hmyz ovocem a zeleninou, radši si místo hmyzu dám to ovoce a tu zeleninu. Nemusí přitom absolvovat pouť od kusadel po řiť!
0
0
možnosti
PP
13. 10. 2017 20:24
Nemusíme se opičit po východní Asii ve všem. Tam jedí psy, opice, ty někdy dokonce zaživa, ale nebudeme nechutní.
0
0
možnosti
JN
J. Nový
13. 10. 2017 12:25
Moderní gastronomický trend velí: "Co nejméně jídla na co největším talíři za co nejvyšší cenu.
0
0
možnosti
MN

Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!