Diskuse
Neexistuje zákusek, který chutná všem. Zaměřila jsem se ale na méně cukru a lepku, to je cesta, říká cukrářka
Svoji práci jako práci nevnímá. Pečení je pro ni koníček, kterému se věnuje jak v práci, tak i doma. „Doma peču přesně to, co nemohu dělat v práci, takže je to samá bublanina, bábovka, kynuté buchty a jiné dobroty,“ říká v rozhovoru šéfkucukrářka IPPa Café Bára Ševečková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cvičení a sport v těhotenství: Jak zůstat fit a podpořit zdraví miminka
Těhotenství není důvodem k úplnému omezení pohybu, pravidelné a přiměřené cvičení může pomoci udržet fyzickou kondici, zmírnit některé nepříjemné...