Čtvrtek 28. ledna 2021svátek má Otýlie 2 °C déšť se sněhem Předplatné LN

Diskuse k článku

Recept Zdeňka Pohlreicha se dostal mezi desítku od nejlepších šéfkuchařů na světě

V současné době vychází již druhý díl mezinárodní digitální kuchařské knihy Culinary Perspectives: Cesta labužníka napříč kulturami. Mezi 10 recepty od nejlepších šéfkuchařů z celého světa je husička se zelím od Zdeňka Pohlreicha.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Tomev 22.11.2020 17:56

R^

P. Victorin 22.11.2020 6:38

Admina prosím zrušit nechtěnou duplicitu mého příspěvku. Děkuji. :-)

P. Victorin 22.11.2020 6:36

Pí. Dostálová, objevné by určitě bylo, pokud šlo o do zlatova vypečenou husu se zelím, vyčarovanou Pohlreichem na pekáči tzv. z ničeho... /blíž k tématu, viz můj zdejší příspěvek/... Přátelsky zdravím! :-)

P. Victorin 22.11.2020 6:32

Zdeněk Pohlreich je nejen kuchař, TV hvězda a grafomanský pisatel, nýbrž i filosofický myslitel. Upoutalo mne jeho současné TV vystoupení o "vaření z ničeho", kde prohlašuje následující "moudrost": "Pokud ve své lednici nic nemáte, tak tam stejně něco máte... /přibližná citace/". ;-D

P. Victorin 22.11.2020 6:32

Zdeněk Pohlreich je nejen kuchař, TV hvězda a grafomanský pisatel, nýbrž i filosofický myslitel. Upoutalo mne jeho současné TV vystoupení o "vaření z ničeho", kde prohlašuje následující "moudrost": "Pokud ve své lednici nic nemáte, tak tam stejně něco máte... /přibližná citace/". ;-D

H. Dostálová 16.11.2020 12:48

No nevím, co je na huse se zelím objevného. Ano, je třeba ji dobře udělat, což umí každá druhá hospodyňka. Je fajn, že recept někde otiskli, ale je to snad klasický český recept. Ne něčí vynález.

K. Stržanovský 15.11.2020 17:24

Sice tomu nerozumím, ale pokud je to úspěch, tak nezbývá než pogratulovat.

H. Kotaz 15.11.2020 8:16

Co lze čekat od pisálků.

Novináře, na profesní úrovni Zd. Pohlreicha, těžko pohledat.

J. Hricišin 15.11.2020 7:51

Nadpis je samozřejmě zavádějící. Jde o 10 receptů od špičkových šéfkuchařů Polreich je jeden z nich.

Což je super. Pocta kvalitě a mediální známosti.

Vzhledem na to že z regionů kde je koncentrace špičkových šefkuchařů brali jen po jednom zástupci dostal šanci v regionu střední Evropy Polreich. Toť vše.


Veganství a vegetariánství je na vzestupu a je to dobře, říká lékař Jan Gojda

Jan Gojda, vedoucí Oddělení klinického výzkumu Centra pro výzkum diabetu,... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Lékaři bývají obvykle k dietám všeho druhů skeptičtí. Nejinak tomu bylo v případě vegetariánství a veganství. Výhradně...

Malý stěhovák pro rodinu. Měřili jsme, který kombík je ten nejlepší

Velký srovnávací test kombíků: Opel, Renault, Kia | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Ve velkém testu jsme srovnali tři kompaktní kombíky, které mohou být alternativou populární octavie. Navíc nejsou tak...

Můžete skoro všechno, nemusíte nic. Jak probíhají swingers party v Česku

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Swingers kluby, tedy místa neřesti, kde si páry mezi sebou střídají partnery a užívají si i těch nejdivočejších...