Diskuze
Zapomeňte na saláty a dejte si křenovou omáčku, radí Roman Paulus
Křen vám možná vžene slzy do očí, ale taky „vypálí červa“, a hlavně skvěle doplní masopustní menu. Pokud je na vás štiplavý až příliš, zkuste jej kombinovat s jablky nebo jemnou smetanovou omáčkou podle šéfkuchaře Romana Pauluse.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
26. 2. 2013 5:22
Tak se pozná profesionál a génius!
Mě se na "michelinských" kuchařích nejvíc líbí, že ač gastronomičtí kouzelníci, tak neodsuzují prostá jídla.
0
0
možnosti
25. 2. 2013 7:31
Teď O MASOPUSTU?
Popeleční středa byla 13. února, už máme skoro dva týdny půst, pane redachtór. Takže žádné uzené s křenem, pěkně jáhlovou kaši s rybou.
0
0
možnosti