Diskuze
Zimní gastro tipy. Zabijačka, polární treska i michelinské menu
Menu michelinského šéfkuchaře Sébastiena Sanjou, ryba, která se dá ulovit jen tři měsíce v roce, čokoláda na všechny možné i nemožné způsoby i zabijačkové hody. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální zimní gastroakce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VHK
V. Kotas
20. 1. 2017 6:42
Pravá česká zabijačka, to je jediné lehce stravitelné, z toho, co zde nabízejí. Musí si jí člověk umět vychutnat.
0
0
možnosti
VHK
PŠ
20. 1. 2017 11:33
Že by třeba treska byla těžko stravitelná? No, v uvedené restauraci pro peněženku možná ... ;-)
0
0
možnosti