Diskuze
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Cibule zmírňuje kašel a zklidňuje organismus. Vyzkoušejte z ní čatní se sýrem
Děkujeme za pochopení.
K63a71r50e68l 72K71r69e54j76č27ů
Můj děda hospodařil na svém statku, pil domácí mléko, jedl tvaroh (dnes bychom řekli odtučněný - z podmáslí), ten si míchal s paprikou a SYROVOU cibulí, ve sklepě měl zkysané zelí. V neděli k obědu nějaké maso (uzené, naložené vepřové či drůbež - z dnešního pohledu EKO - sám si vše vypěstoval a prášky nepoužíval) s knedlíkem a zelím. Polévky spíše zeleninové. Slovo " ČATNÍ" by z úst nevypustil a balzamikový ocet nikdy neviděl, natož aby ho sháněl. Dožil se pěkných 84 let. A- každý blbec přece ví, že v 15tém století samopaly neexistovaly - a že zahřátí zeleniny nad 70 stupňů C spolehlivě vitamíny likviduje. No alespoň že se po Vašem čatní nikdo snad neotráví. Spíš byste měli lidi naučit, jak si vyrobit domácí kysané zelí- to prodávaní totiž skoro žádné vitaminy nemá - je mrtvé - jinak by pytlíky, ve kterých je zavařené po týdnu vybouchly.