Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zuppa toscana. Připravte si toskánskou lahůdku plnou zeleniny

Kadeřávek, cibule a bresaola. To je základ toskánské polévky plné zeleniny. Jak na ni? Nechte se inspirovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prima recept. jen: Prosím pěkně, kde sháníte kadeřávek a co je to bresaola (a kde ji sháníte)?

0 0
možnosti

V Itálii je sojová smetana vyhledávaná už několik století. Italská kuchyně bez ní ani ránu.

0 0
možnosti

J60i97ř26í 78M15a16c73e35k

8. 12. 2020 12:14

Prohledal jsem několik italských webů s receptem na tuto polévku. Smetana, natož sójová, není v žádném z nich. Takže tady to asi bude opět „Itálie po česku“.

0 0
možnosti