Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?

Kultura začíná na farmách, nikoli v opeře. Váže lidi k jejich zemi a řemeslům. Jak ale můžeme být kulturní, když jíme pouze jídlo, které bylo pasterizováno, nabalzamováno a uzavřeno do plechových schránek? ptá se v předmluvě ke knize Síla přírodní fermentace Sally Fallonová, jinak autorka „kvasné kuchařky“ Vyživující tradice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám na "okurkové picles" a mám pocit, že jsou to prostě obyčejné rychlokvašky. Mimochodem britské picles jsou překyselené a přesolené.

1 0
možnosti