Diskuze
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
Kultura začíná na farmách, nikoli v opeře. Váže lidi k jejich zemi a řemeslům. Jak ale můžeme být kulturní, když jíme pouze jídlo, které bylo pasterizováno, nabalzamováno a uzavřeno do plechových schránek? ptá se v předmluvě ke knize Síla přírodní fermentace Sally Fallonová, jinak autorka „kvasné kuchařky“ Vyživující tradice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
H33a92n57a 23D85o73s49t23á90l90o92v30á
23. 7. 2022 19:49
Koukám na "okurkové picles" a mám pocit, že jsou to prostě obyčejné rychlokvašky. Mimochodem britské picles jsou překyselené a přesolené.
1
0
možnosti