130 let

Lidi z Baru, která stojí za několika úspěšnými brněnskými gastro podniky a zážitkovým hotelem Anybody.. | foto: Jan Zátorský, MAFRA

Premium

Rozhovor

Bez spojení „buď laska“ se zde neobejdete. Zakladatel Baru, který neexistuje představil novou restauraci

Lidé
  •   5:00

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Podnikatel a zakladatel slavných brněnských barů Jan Vlachynský o tom, jak se ve Vranově nad Dyjí vaří ukrajinská kuchyně, jak se z Brna stala meka české gastronomie a co se naučil v továrně na ryby na Aljašce.

Pana Vlachynského mám v merku už od roku 2012, kdy obrátil brněnskou barovou scénu vzhůru nohama a namísto otřepaného mojita či Bloody Mary jste si v jeho Baru, který neexistuje mohli dopřát koktejl šitý přímo na míru, který nenajdete na žádném menu, protože nápojové lístky v něm v té době neexistovaly. Od té doby založil Vlachynský další čtyři podniky a rok od roku přichází s novými neotřelými nápady, mezi něž patří i zážitkový hotel nebo vlastní kniha. Stačilo si chvíli počkat, s čím přijde příště.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor: Marie Niček