náhledy
Restauraci Sia tvoří tři patra, kuchyně v tom prvním je zaměřená na přípravu pekingských kachen. Denně jich tu hostům naservírují kolem třicítky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař Jiří Štift
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restauraci Sia tvoří tři patra, kuchyně v tom prvním je zaměřená na přípravu pekingských kachen. Denně jich tu hostům naservírují kolem třicítky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restauraci Sia tvoří tři patra, kuchyně v tom prvním je zaměřená na přípravu pekingských kachen. Denně jich tu hostům naservírují kolem třicítky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na grilu patří k nejoblíbenějším rybám tuňák se žlutým kari a chilli marmeládou s rajčaty.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pekingská kachna se podává s omáčkou hoisin a tenoučkými mandarínskými placičkami.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kachny s hlavou
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Grilovaná chobotnice s tamarindovým kari v hotelu Mandarin Oriental.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař Jiří Štift
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař Jiří Štift
Autor: Tomáš Krist, MAFRA