Středa 25. května 2022, svátek má Viola
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Covid 19

Zákazníci by měli najít hospodu takovou, na jakou byli zvyklí a jakou měli rádi, říká šéfkuchař Pohlreich

Zdeněk Pohlreich | foto: Tomáš Krist MAFRA

Premium
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich o roce jako na houpačce, nové krabičkové hospodské kultuře a o tom, proč se nevyplácí řídit restauraci srdcem.

Se Zdeňkem Pohlreichem jsem se sešla ve chvíli, kdy zbývalo jen pár hodin do opětovného uzavření restaurací v celém Česku – bez výhledu, kdy opět budou moci pozvat své hosty ke stolům. Postižené jsou tu obě strany: hospodští i jejich štamgasti, neboť posezení v restauraci u půllitru piva je neodmyslitelnou součástí české kultury.

Chcete číst dál? Zbývá vám 92 % k dočtení.

Přečtěte si celý článek a veškerý další obsah na Lidovky.cz s
Akční nabídka první měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně. Členství můžete kdykoliv zrušit a je bez závazků.
Již máte předplatné? Přihlaste se a čtěte dál.
Autor:

V předdůchodu si odpočinu a pak se uvidí. Možnost, o které se moc neví

Premium Má do penze pět let a je v předdůchodu na tři roky. Na víc totiž nemá naspořeno. Že to nejde? Ale ano. Legislativa to...

Mami, ty se uzdravíš! Jana Vránová o synově cestě do NHL i boji s rakovinou

Premium Před sedmi lety si prožila peklo. Bojovala s rakovinou lymfatických uzlin a nevěděla, jak to synovi, hrajícímu tehdy...

Půst, občas večeře, čtyři kávy denně. Jak jíst podle výživového poradce Havlíčka

Premium Strava ovlivňuje nejen naši váhu či kondici, ale i náladu a zdravotní stav. Ostatně až dvě třetiny všech nemocí mají...

Právě čtete

      Mohlo by vás zajímat