Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zamilujte se do leča. Jak ho připravit, abych chutnalo všem, poradí šéfkuchař Pavel Drdel

Pečené papriky pro hlubší, jemně zauzenou vůni a kousky šťavnatých rajčat pro opravdu rajskou chuť. Lečo Pavla Drdela je na pohled na půli cesty k plněným paprikám, chutná ale velmi tradičně – jen mnohem líp.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pán "šéfkuchár" to čo tu popisujete nie je žiadne lečo. Nemám nič proti vašej chuti ale pomenujte si to inak.

1 0
možnosti

Dokud tam je paprika tak je to nejedle.

1 2
možnosti

Lečo milujeme, děláme ho hlavně v sezóně. Výborné je, když ho vytuním chorizem. Občas zaměním za takové "zahraniční lečo" - shakshuku. Ale vypadá tedy výrazně jinak než to, co je na fotce.

2 1
možnosti

A je to ještě lečo?8-o

2 0
možnosti