Diskuze
Zamilujte se do leča. Jak ho připravit, abych chutnalo všem, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Pečené papriky pro hlubší, jemně zauzenou vůni a kousky šťavnatých rajčat pro opravdu rajskou chuť. Lečo Pavla Drdela je na pohled na půli cesty k plněným paprikám, chutná ale velmi tradičně – jen mnohem líp.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P95a70v15e73l 87Š54e33v50č90í26k
5. 10. 2022 16:44
Pán "šéfkuchár" to čo tu popisujete nie je žiadne lečo. Nemám nič proti vašej chuti ale pomenujte si to inak.
1
0
možnosti
S78t47a43n62i59s33l52a10v 96P33i12š77t63ě38k
3. 10. 2022 10:04
Dokud tam je paprika tak je to nejedle.
1
2
možnosti
H89a93n20a 81D20o33s39t13á70l43o10v37á
3. 10. 2022 9:13
Lečo milujeme, děláme ho hlavně v sezóně. Výborné je, když ho vytuním chorizem. Občas zaměním za takové "zahraniční lečo" - shakshuku. Ale vypadá tedy výrazně jinak než to, co je na fotce.
2
1
možnosti