náhledy
Restaurační zahrádka
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Postupné otevírání restaurací provází specifická opatření.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Do interiérů se zákazníci vrátí až za dva týdny.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Restaurace musí dodržet mnoho opatření, pokud chtějí otevřít předzahrádky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Restaurace Vingl u Brněnské přehrady se chystá na první zákazníky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ani o centimetr méně. Majitel liberecké restaurace Organza Jakub Vaniš přeměřuje povinných 1,5 metru mezi jednotlivými stoly na kryté venkovní terase s výčepem.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Mzdové náklady představují pro firmy v době, kdy přicházejí o zakázky, natolik velké výdaje, že lidem předávají hromadné výpovědi. Propuštěním většího počtu pracovníků mohou ušetřené peníze investovat do inovací a konkurenceschopnosti. O svou práci přišli roku 1933 za hospodářské krizi i lidé v New Yorku. Fotograf je zachytil před úřadem práce, kam většina z nich v prvních dnech zamířila.
Autor: ČTK
Nezvykle prázdná londýnská čtvrť Soho
Autor: Reuters
V případě pivovaru v Brně šlo o 14 000 litrů piva, které bylo staženo z prodeje z tanků a následně zlikvidováno.
Autor: Facebook Celní správa České republiky