Čtvrtek 13. srpna 2020svátek má Alena 15 °C skoro jasno Předplatné LN

Diskuse k článku

Zeptali jsme se vědců: Jsou ke žluknutí náchylnější spíš oleje nebo tuky?

Máslo je ve skutečnosti trvanlivější než olej, rychleji se kazí hlavně kvůli svému obalu. Na otázku odpověděl RNDr. Ondřej Vaněk, Ph.D., z katedry biochemie Přírodovědecké fakulty UK.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hlosta 29.7.2018 8:20

Poslední dobou je množství různých oříšků prodávané ve žluklém stavu. Vracet je bezvýsledné, protože markety se hájí dobou expirace na obalu. Balené v ochranné atmosféře jsem nikde neviděl. Proto je lépe nakupovat ve Veze, kde mají oříšky rychlejší prodej a nejsou dlouhodobě skladované.


Biolog Komárek: Jsme účastníky největšího sociologického experimentu všech dob

Biolog, filozof a autor dvou desítek odborných knih a tří románů Stanislav... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Měsíce trvající pandemie nám převrátila životy naruby. Známý biolog, filozof a autor dvou desítek odborných knih a tří...

Brzy dospěju do bodu, kdy si účet na Facebooku zruším, říká Lucie Výborná

Lucie Výborná | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium „Je to hra. Hra, která by měla být přínosná, užitečná, inspirativní,“ říká o své práci moderátorka Českého rozhlasu...

Proč koronavirus už téměř nezabíjí. Vytratí se, nebo se vrátí ještě silnější?

Zdravotník odebírá vzorky pro testování na covid-19 v indické Kalkatě. (23.... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Koronavirus je záhadný. Nečitelný. I když ho zkoumají ti nejchytřejší lidé, pořád o něm víme málo. Chová se jinak. Je...