Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuse

Od čumáčku po ocásek. Jak zužitkovat celého pašíka aneb velký zabijačkový průvodce

Litry krve i alkoholu, prasečí závěť a klobása, kterou milují lidé doma i v cizině. Zabijačka vůbec neznamená jen zabíjení, a ač jsme na ni náležitě hrdí, určitě není jen českým vynálezem. Rozličné pochoutky z vnitřností nebo třeba krvavý pudink vznikají pod rukama řezníků v mnoha zemích světa.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VM

Ale tak to má být a Naši předkové to uměli dokonale - stále je co se od nich učit

0 0
možnosti

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!