Diskuse
Od čumáčku po ocásek. Jak zužitkovat celého pašíka aneb velký zabijačkový průvodce
Litry krve i alkoholu, prasečí závěť a klobása, kterou milují lidé doma i v cizině. Zabijačka vůbec neznamená jen zabíjení, a ač jsme na ni náležitě hrdí, určitě není jen českým vynálezem. Rozličné pochoutky z vnitřností nebo třeba krvavý pudink vznikají pod rukama řezníků v mnoha zemích světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM
V48l24a34s68t66a 25M44o18k26r67ý
6. 2. 2024 13:25
Ale tak to má být a Naši předkové to uměli dokonale - stále je co se od nich učit
0
0
možnosti

Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!