náhledy
Biotop Radotín.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
Žába ve vodě.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
Klobásy patří mezi tradiční pokrmy.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
Podstata biotopu spočívá v biologickém způsobu udržování čisté vody, bez chemie, za působení vodních rostlin a přírodních ekosystémů ve filtračních lagunách.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
Biotop Radotín.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
V Letní restauraci je možné si dokoupit k menu další jídlo.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
Chlebíčky jsou podle kuchaře z bufetu Plavecký stadion (Podolí) velmi oblíbené.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
Street box na Pražačce.
Autor: Luboš Jirsa, Lidovky.cz
V pražském Podolí byla v bazénu hlava na hlavě.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny