Diskuse k článku: Margarín vs. máslo. Co je lepší na srdce a co na cholesterol?

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 5
  • Poslední: 10.4. 2019 17:28
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
O. Schnabl 10.4.2019 14:02

Mám rád všechny články týkající se "zdravých" potravin, vždy mě pobaví. Mám osm křížků za sebou a nikdy jsem žádný margarin nevzal do úst. Celý život jsem hlavně na sádle a škvarkách, máslo můžu, ale moc ho také nejím. Cholesterol mám v pořádku a s tlakem také nebojuji. Jediné co zdraví prospívá je nepřežírat se.

M. Lucky 10.4.2019 17:28

Hodne zdravi do dalsich let :)

K. Novák 10.4.2019 10:20

Zlaté máslo a sádlo. I na pečení a smažení.

P. Pruner 10.4.2019 11:12

Správný názor.

M. Mikulec 10.4.2019 9:41

Margarin pro chudé je dnes dražší než máslo, jako tradiční jídlo chudých brambory jsou drahé.

Když jsem viděla margarin rozloženy na složky, a tu barevnou loužičku, rozhodně takovou náhražku, plnou dalších náhražek nekupuji.

Najdete na Lidovky.cz