Diskuse k článku

Lepšímu stravování v práci dle lidí brání hlavně nedostatek času

Nedostatek času na jídlo je podle Čechů nejčastější překážkou, proč se v pracovní době nestravují lépe. V průzkumu společnosti Up ČR, která se specializuje na zaměstnanecké benefity, to jako hlavní důvod uvedlo 38 procent zaměstnanců. Dalšími častými bariérami v lepším stravování v práci je nedostatek klidu na jídlo a nedostatek možností kvalitního stravování v okolí práce. Jako problém to vnímá shodně zhruba pětina lidí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Novák 7.6.2019 7:31

V práci mají lidé pracovat a ne se cpát. Na to jsou přestávky na jídlo.


Premium

Gott šel měsíc před smrtí do Archivu bezpečnostních složek. Měl čisté svědomí, říká Špátová

Dokumentarista Olga Malířová Špátová. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Ten titulek musím hned opravit, protože Olga Špátová s Karlem Gottem prožila vlastně roky dva. Už před deseti lety, k...

Premium

Lara Fabian oslaví v Praze narozeniny. Máme exkluzivní přednostní nákup vstupenek

Lara Fabian | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Po dvou letech se 9. června 2020 vrátí do Prahy Lara Fabian. Zpěvačka belgicko-italského původu má k českému publiku...

Premium

Chci chlapa, co má větší koule než ego, říká svobodná matka Nikol Štíbrová

Moderátorka a hvězda sociálních sítí Nikol Štíbrová. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Před pár dny oslavila třiatřicítku a cítí se šťastná a spokojená. Nebylo to ale zadarmo – moderátorka a hvězda...