Diskuze
Chcete zabránit cukrovce? Nejlepší je olivový olej, tvrdí studie
Děkujeme za pochopení.
M. Urbánek
Jasně původ mnoha nemocí je z dnešního uspěchaného života.Nicméně pokud dobře jíte, dá se tím mnohé zlepšit. Čerství salát si tedy radšinež sádlem nebo slunečnicovým olejem zaleju kvalitním olivovým olejem. Pokud jemechanicky zpracovaný a dobře uchovávaný určitě to zdraví prospěje. Dívejte sena olivové oleje s co nejnižší zbytkovou kyselostí a samozřejmě manuálnězpracovávané např. http://www.portugalshop.cz/obchod/olivovy-olejQuinta da Barroca Portugal Shop. Olivový olej hlavně nechávejte u sporáku (což je úplněnejhorší místo), vždycky ho schovejte někam do skříňky (tma, chladno).
Zase jedna pitomost, která má jediný cíl, totiž zvýšit stagnaci prodeje olivového oleje, zejména, zjistilo-li se, že v mnoha směrech je použití tohoto oleje naprosto nevhodné, takže se lidé vrací k sádlu a máslu. Podobnou službu jako olivový olej vám může udělat i mnohem levnější slunečnicový.
O úžasném a univerzálním olivovém oleji dokážou blábolit jen novodobé celebrity nebo prodejci.
Cukrovka, tedy diabetes melitus 2. typu je genetická záležitost a její vznik něčím nastartujete. Hlavní vinu na tom má současný životní styl v plném slova smyslu a žádný zázračný lék neexistuje. Proto hlavně dobrou mysl, nepřejídat se a hodně pohybu.