Diskuze
S tymiánem, koriandrem či mátou. Připravte si zeleninové placičky s trojicí bylinkových dipů
Je v tom i strouhaný brambor, smaží se to, ale bramborák to není! Co to je? Mrkvovo-cuketové placičky! Jsou výborné teplé i studené – a když je budete podávat s některým ze tří níže uvedených bylinkových dipů, neuděláte chybu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FK
F69r41a38n54t22i24š49e72k 64K53u33s50á57k
23. 6. 2021 8:31
Variace na bramboráky např. z cukety, celeru apod. děláme už dlouho. Je to dáno i mým problémem s diabetem. Jo, docela dobré, ale ke klasickému křupavému bramboráku, smaženého na sádle to má daleko. Prostě náhražka zůstane vždy jen náhražkou. A nacpat do toho desítky bylinek a tím vytvořit chuťový chaos, tak to považuji za úplný nesmysl. Ať seš jídla dělají podle osvědčených a po staletí prověřených postupů. "Kreativní kuchař" je neštěstí. To si mohou dovolit jen ti nejlepší. Ale jak se říká: "proti gustu žádný dišputát".