Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
sendvič
Hříšná delikatesa: chlebíček. Na jeden z nejznámějších na světě patří smažený rybí filet, krevety, kaviár a losos
Premium
V Praze otevřel fastfood Popeyes, fronta na sendviče se táhla desítky metrů
Turka si dnes dávám už jen z nostalgie, říká spoluzakladatel kavárenského řetězce The Miners
Zapomeňte na sendviče, dejte si carpaccio z humra. I taková lahůdka na vás čeká v novém salonku na letišti v Dauhá
Hnutí Navalného se zmítá v chaosu, Oscara si nezaslouží, tvrdí kritici
Brunch skoro celý den a výběrová káva. Pražský Smíchov má o jeden skvělý podnik navíc
Recenze
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Pohřešovanou dívku z Česka našla policie v Bavorsku. Pomohla krádež sendviče za tři eura
Pastrami trochu jinak. Najdete u nás i klasickou verzi, ale raději experimentujeme, říká šéfkuchař Pavlica
Rozhovor
Šampioni v prodejích obytňáků. Jaké jsou výhody polointegrovaných vozů a na co si při jejich koupi dát pozor
‚Vítejte v brexitu, pane.‘ Celníci Britovi zabavili sendvič se šunkou, firmy se obávají budoucnosti
Doporučujeme
Spanilá jízda. Kluci z Eggo Food Trucku povýšili vejce na delikatesu
Rozhovor
Kuřecí sendvič nakoukne do vesmíru. Pošle ho tam KFC
Co nahradilo český řízek s chlebem? Sendviče na stovky způsobů
Newyorská pochoutka dobývá Prahu. Co je pastrami a kam na něj zajít?
Kontroly na slavném El Clásiku? Pořadatelé chtějí prohlížet i sendviče
Hodování v českých vlacích: koláč za 9 korun i guláš za 250
Doporučujeme
Burger King nabízí Japoncům černý sendvič. Barví ho uhlím a inkoustem
Nevíte, co s vejci po Velikonocích? Připravte vaječné sendviče
Recept
Nová pařížská pochoutka? Hamburger od šéfkuchařů
Sendvič v Praze je dražší než v New Yorku nebo Tokiu
Koruna je vůči dolaru podhodnocená, ukázal hamburgerový index
Výrobce baget Crocodille čelí insolvenci. Nikomu nedlužíme, brání se
PEŇÁS: Nazdar, smutku anebo Marlene jede domů
Entropie, atrofie mánie aneb jak to nezvládnout
4 další rady jak sendvič obměnit
Hovězí sendvič
Témata:
Berlín
,
Breitling
,
Budapešť
,
espresso
,
Fotbal - Zahraniční soutěže
,
Hovězí maso
,
Krym
,
LEO Express
,
majonéza
,
Mexiko
,
Paříž
,
recept
,
RegioJet
,
Salónek
,
snídaně
,
Šluknovský výběžek
,
The Independent
,
Týnec nad Labem
,
Velká Británie
,
Yannick Alléno
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení