Diskuze
Jak na dokonalou bábovku. Zkuste trik s utěrkou a tento recept
OCHUTNÁVKOVÝ DÍL SERIÁLU O PEČENÍ ZDARMA: Vůně čerstvě upečeného koláče nebo jiného sladkého pečiva většině z nás splývá s pocitem bezpečí, domova či dětství. A je jedno, jestli vaše maminka či babička neděli co neděli koláč, štrúdl, bábovku či jinou buchtu pekly, nebo ne – ten pocit, že sladký moučník ke svátečnímu odpoledni zkrátka patří, je v nás zastrčený hodně hluboko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
M71a46r11t90i48n38a 65V90a44v78ř83i10n27c61o55v15á
19. 5. 2021 18:52
Škoda, že není popsán postup toho krásného mramorování.
0
0
možnosti
L43u16b50o75r 69S67o97u94č93e38k
19. 5. 2021 7:16
Chybí mi základní informace k troubě: umístění (dole/uprostřed/nahoře) a teplota pro ohřev (horkovzduch/horní+spodní/...)
To se různě liší a "hejlové" jako já pak musí zkoušet
0
0
možnosti
I50v67a26n56a 37P34r42o42v96a70z98n96í38k60o39v27á
19. 5. 2021 10:16
Ono by vám to stejně nebylo moc platné, každá trouba peče jinak. Já třeba dávám na druhý rošt odspodu (ze čtyř) a peču na cca 160 stupňů. Radši nižší teplota, při vyšší se rychle udělá kůrka a pak pukne a syrové těsto přes ni vyhřezne a bábovka je zespodu hodně vypouklá.
0
0
možnosti