- 14. ledna 2022 5:00
I „odepsané“ suroviny jako slupky z kořenové zeleniny či cibule zlepší masový vývar | foto: Shutterstock
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Úspory v domácnosti
|
Na jídle se dá ušetřit nejvíc. Působí na vás tahle věta jako červený hadr na býka nebo se při ní přinejmenším ošíváte, protože „jestli se na něčem šetřit nemá, tak na jídle“? Nebo byste se pod ni naopak podepsali?
Šetřit na jídle nemusí znamenat nevařit nic jiného než špagety s točeným salámem, případně začít nakupovat jen v nejlevnějších diskontech. Podívat se do talíře a popřemýšlet, co tam být musí a co ne, ale nikdy neuškodí. A v době, kdy se řada z nás snaží ušetřit prakticky ve všech sférách života, to platí dvojnásob.
Připojte se ještě dnes a získejte: