Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
skořice
Velikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
Recept
(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Jak na mírně natrpklý a vynikající džem z aronie, poradí cukrářka
Recept
Palačinky bez lepku, zato s ořechy. Jak na vynikající dezert, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Zavařit, udělat pečený čaj či kompot. Přinášíme tipy a recepty na to, jak si uchovat letní úrodu do zimy
Premium
Doporučujeme
Jak na fantastický tvarohový dort s ovocem, poradí cukrářka
Recept
Jak na domácí pečenou granolu? Podívejte se na jednoduchý recept od cukrářky
Recept
Jednoduchý recept na vynikající smetanový vaječný likér
Čokoládová ganáž. Jak připravit dobrotu, kterou hravě slepíte cukroví
Recept
Léto je čas marmelád, džemů a voňavých kompotů. Přinášíme ty nejlepší recepty
Premium
Recept
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Cukr, mouka, tuk. Jak upéct cukroví alespoň o špetku zdravější? A jak se chová těsto, do něhož dáme med?
Premium
Recept
MEXICKÉ PODIVNOSTI: Mexický punč aneb ať jsou ty Vánoce vážně veselé
Seriál
Svatomartinská husa podle šéfkuchařů. Přinášíme tři recepty
Recept
Mrkvové řezy se skořicovým krémem. Zimní mlsání bez výčitek
Dýňová kešu bábovka se skořicí bez mouky i cukru. Jak na ni?
Recept
Dezert sladký tak akorát. Zkuste dýňovou smetanovou ‚rýži‘ se skořicí
Recept
Proč se pěna na pivu otáčí opačným směrem?
Skořice má překvapující zdravotní účinky, zjistili vědci
Učte se od Italů. Jak uchovat unikátní chuť rajčat až do zimy?
Doporučujeme
Absolutní hit sezóny. Dýňový džem se skořicí je dokonalou konspirací chutí
Massaman kari. Jemné a elegantní thajské kari s perským vlivem
Doporučujeme
Maso a skořice. Zkuste řeckou musaku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Rybízová pochoutka s rumem, skořicí a vanilkou
Recept
'Čerstvé ryby a hovězí maso. To jsou základy karibské kuchyně'
Rozhovor
Sladké recepty z dýně. Zpříjemněte si podzimní dny
Internet baví nová zábava: polykání skořice bez vody
Kotlety nebo kuře na čokoládě? Seberte odvahu na 5 receptů
Doporučujeme
Tři muškátové oříšky
Nápoje, které v zimě zahřejí
Témata:
Bochník
,
jahoda
,
jídlo
,
Jindřich VIII.
,
kokosový ořech
,
listové těsto
,
marmeláda
,
Máslo
,
Michiganská univerzita
,
mléko
,
mrkev
,
nápoj
,
Nutella
,
pěna
,
pokrm
,
punč
,
rum
,
smetana
,
Zanzibar
,
zmrzlina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení