Kromě toho je ale také obklopuje tajuplná aura jisté nedostupnosti a výjimečnosti. U žádného jiného dezertu se tak často nesetkáte s větou: „Makronky? Ty ani nemá cenu zkoušet péct, jsou hrozitánsky složité a skoro nikdy se nepovedou.“ V dnešním díle se vám tak pokusíme poradit, jak na to, pokud jste se touhle pověstí doteď nenechali odradit a stále vás to k tomu, makronky vyzkoušet, táhne.
Předem je třeba říct: ano, pověsti nelhaly, makronky nepatří k tomu nejjednoduššímu v kuchyni. Byť je rozpis potřebných ingrediencí relativně krátký a na trhu je možné narazit na nejrůznější pomůcky na jejich výrobu, příprava skýtá spoustu záludností.
Seriál Pečení pro každého na každý denUŽ VYŠLO: 2. Jak na štrúdl a další záviny 8. Jak na linecké křehké těsto 11. Jak na kynuté koláče a buchty 13. Jak na slané koláče (quiche, pizza...) ZÍTRA SI PŘEČTETE: Listové těsto (kremrole...) DALŠÍ CHYSTANÉ DÍLY:
|