Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Úmrtí v rodině, zranění. Brazílie má před bitvou další problémy

Sport

  12:24
TERESÓPOLIS - Komplikací pro brazilské fotbalisty před semifinále mistrovství světa s Německem přibývá. Po zranění klíčové hvězdy Neymara a disciplinárním trestu pro kapitána Thiaga Silvu musí realizační tým řešit další dva problémy. Kvůli zranění zad nedokončil trénink hlavní kandidát na Neymarovo místo Willian, navíc levého beka Marcela postihlo úmrtí v rodině.

Souboj ve vzduchu. Marcelo (vlevo) a Juan Cuadrado. foto: Reuters

Pětadvacetiletý Willian se zranil během tréninku, když šel do souboje s Hernanesem. Kvůli bolestem v zádech pak zbytek tréninku vynechal. Zda bude záložník Chelsea schopen nastoupit a pokusí se nahradit Neymara, který má zlomený bederní obratel, zatím není jisté.

ČTĚTE VÍCE

Také Marcelovi nebylo do zpěvu, nikoli však kvůli zdravotním problémům, ale kvůli úmrtí dědečka Pedra Vieiry da Silvy ve věku 78 let. Levý bek Realu Madrid se však rozhodl zůstat s týmem a připravovat se na semifinále, ačkoli mu trenér Luiz Felipe Scolari dal povolení odjet za rodinou.

Autoři: ,

Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!
Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!

Hledáte udržitelnou a kvalitní hygienickou péči pro sebe i vaše miminko? Už dál nemusíte. Zapojte se do testování a vyzkoušejte produkty ECO by...