Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

ANKETA: Který fotbalista je podle vás nejvíce atraktivní?

Sport

  10:00
PRAHA - Fotbalový šampionát vrcholí. Ženy, které fotbal zrovna nemilují si již brzy oddechnou. Ale i ony si mohly na mistrovství najít to své -pohledné hráče z celého světa. Lidovky.cz vybraly 11 favoritů. Který je podle Vás ten nejatraktivnější?

Fanynka Uruguayského týmu svírá fotografii svého oblíbeného hráče Diega Forlana. foto: ČTK

Redakce serveru Lidovky.cz čtenáře již nechala hlasovat o nejlepšího fotbalistu světového šampionátu. Z jedenáctky hráčů zatím s jasným předstihem vede útočník Uruguaye Diego Forlán. VÍCE ČTĚTE ZDE.

Abychom potěšili i fotbalové fanynky, uspořádali jsme anketu o nejatraktivnějšího fotbalistu. Tím rozhodně nemusí být ten nejlepší hráč. Vybrali jsme jedenáct jmen, který je podle vás vítěz?

Anketa

Který z fotbalistů mistrovství světa je podle vás nejhezčí?

Sebastian Abreu, Uruguay 419
David Villa, Španělsko 131
Febio Cannavaro, Itálie 113
Fernando Torres, Španělsko 182
Diego Forlán, Uruguay 1999
Kaká, Brazílie 145
Landon Donovan, USA 111
Lionel Messi, Argentina 109
Cristiano Ronaldo, Portugalsko 143
Sergio Ramos, Španělsko 110
Thierry Henry, Francie 111


Podobnou anketu uspořádala i online seznamka BeautifulPeople.com. Ta nechala ohodnotit všechny hráče na mistrovství světa ve fotbale 2010 s cílem zjistit, kdo z hráčů je nejlepší z hlediska fyzického vzhledu.

A jak to dopadlo? "Na základě hodnocení našich členů je nejatraktivnějším hráčem na MS 2010 ve fotbale Ital Fabio Cannavaro, následovaný dvěma španělskými hráči Fernando Torresem a Davidem Villou" řekl Greg Hodge, generální ředitel portálu BeautifulPeople.com.

Americký talisman Landon Donovan, který se rozplakal poté, co pomohl USA k vítězství ve skupině, byl zvolen 4. nejhezčím hráčem mistrovství.

Wayne Rooney (24, Anglie) vyhrál anketu o nejošklivějšího hráče MS. Přezdívá se mu také Shrek.

Naopak nejošklivějším hráčem ze všech byl zvolen útočník Anglie Wayne Rooney, který na mistrovství moc nepřesvědčil. Hned za ním se umístili hráči Franck Ribéry z Francie a Carlos Tévez z Argentiny.

Autor:

Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze

Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...