Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Incident při zápase nesmiřitelných rivalů. Fanda Arsenalu dostal do hlavy pivem

Sport

  16:34
Londýn / Praha - Londýnské derby mezi Tottenhamam a Arsenalem bývá vždy mimořádně vypjatou události. Fanoušci se mezi sebou nemají v lásce, často se provokují svými pokřiky a oba kluby slaví výhru nad tím druhým jako výhru v lize. Sobotní utkání nebylo výjimkou.

Fandové Arsenalu mířící na stadion Wembley. foto: Twitter.Reprofoto

Příznivci Arsenalu vystupovali na stanici metra Wembley Park Stadium a cestou po schodech pokřikovali z plných plic: „Arsenal, Arsenal!“ V okolí postávají policisté a pořadatelé, aby se při jejich cestě na stadion nic nestalo, ale problém přesto nastal.

Náhle totiž odněkud přiletěl velký kelímek plný piva, která trefil jednoho z fandů Kanonýrů do hlavy. Záběry umístěné na twitter ale ukazují, že si z celého incidentu nikdo nic nedělá, situace neeskalovala a podporovatelé Arsenalu dál pokračovali na stadion.

Nakonec se oba londýnští rivalové rozešli po remíze 1:1 smírně. Arsenal měl sice v 90. minutě výhodu pokutového kopu, jenže Aubameyang ji neproměnil. V samotném závěru dostal ještě hráč Kanonýrů Torreira ošklivý zákrok, po kterém dostal přímou červenou kartu.

Autor: