Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Baroš: O Turecku ne

"Evet tabii ki... Galatasaray i in 4 ma oynadim. Ve taraftarlar muhte em,“ řekl Milan Baroš. Nerozumíte? Není divu. Pokud se totiž chcete dozvědět něco o novém fotbalovém působišti a zlepšující se formě reprezentačního útočníka, musíte se naučit turecky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

StepanZ

10. 10. 2008 22:44
Ach!

Achich achich, on s námi nemluví, tatiž mluví, ale ne o tamtom a tomhle. A přitom jsme mu naservírovali takovou "novinářskou vstřícnost"! Což vůbec nebyla naše povinnost! Mohli jsme ho pěkně zmáčknout, ptáčka! Ještě rád by zazpíval! HOHO! Mě ale nezmatete, pane skribente, neb vím, že svět novinářů a svět fotbalu jsou si na hony vzdálené a je jisté, že fotbal na novinářích neparazituje. I když na druhou stranu: Jestli Vám je to libé a vynáší to, plňte i další stránky fňukáním.

0 0
možnosti

žbluňk

9. 10. 2008 20:47
COže?

Třeba já Barošovi formu přeji. Ale stejně bych se jako fanoušek české reprezentace rád dozvěděl něco o něm a jeho cítění v klubu. Zajímá mě to. Nezajímají mě klišé ohledně reprezentace - řekne něco o týmu soupeře o přípravě a toť vše, ale vás nezajímá jak se má? Mě určitě ano a nechce se mi učit se Turecky. Koukněte na stránky Galatasaraye, je tam sním rozhovor jenom v Turečtině. Anglická sekce zeje prázdnotou... POdle mě ho tu hájíte zbytečně. On se nafouknul, mně to od autora vyznělo tak, že mu formu přeje, ale že by jen rád informova fanoušky proč se o něm nic nedozvědí. Vám je jedno, že toho turci vědí víc jak mi? Mně teda ne...

0 0
možnosti

~~~~====~~~~

10. 10. 2008 0:50
novinari si to PODELALI sami .......

Tobe by nevadilo,pokud by jsi pujcil penize,ze ti to nikdo uz nevrati ? Ja myslim,ze ne.Rozciloval by jsi se stejne jako Baros o novinach .Protoze pokud das rozhovor a na druhy den VYJDOU uplne NESMYSLY,ktere ti treba zhati tvuj plan,ponevadz na netu je dneska kdekdo ,tak jedina vec co te zbyva je ten rozhovor nedavat.A to presne dela Baros.Jo pokud chces o nem vedet vic,zajed si do Turecka.Pokud by cesky novinar napsal nesmysly o Tureckym klubu,tak to poskodi jeho jmeno a to je stoji hodne penez ,no a o to presne jde.

Nedved uz VUBEC ROZHOVORY nedava.Co LZI SE O NEM NAPSALO !!!!!!!

Jak jsem uz psal jednou ,novinari maji pristup do medii ,maji tu moc ,ALE ONI TO ZNEUZIVAJI k vlastnimu prospechu,takze se Barosovi ale VUBEC NEDIVIM.Novinari ne ze neinformujou ,na to uz si clovek zvykl a informace si obstarava sam a odnekud jinudy ,ale HLAVNE DESINFORMUJOU !!!!!!!! Podle mne takova novinarska prace by mela byt TRESTANA.Mit pristup k mediim je OBROVSKA ZBRAN a pokud je zneuzita pusobi stejne jako opravdicka zbran.

0 0
možnosti

KGB

9. 10. 2008 19:17
SNIPERKAMIL

Milan Baroš znovu nabírá formu , tak at ho novináři nechaji bejt....;-€

0 0
možnosti

~~~~====~~~~

9. 10. 2008 16:34
novinari NAUCTE SE DELAT SVOU PRACI jako kazdy jiny !!!

To co napsali novinari na IDNES o ceskem Narodnim muzstvu je hodne na P-O-B-L-I-T-I  !!!! Novinari by se meli naucit sloh v prve rade a prosim SOUDY a VSOUVANI lidem vase poblble novinarske nazory si nechte doma pro manzelku ano !!!

0 0
možnosti

mr. Q

9. 10. 2008 17:17
Re: novinari NAUCTE SE DELAT SVOU PRACI jako kazdy jiny !!!

Tady seš ale na lifovkách

0 0
možnosti

lenochod

9. 10. 2008 16:06
.

A proc by o tom jako musel mluvit? Je to snad jeho povinnost?

0 0
možnosti

~~~~====~~~~

9. 10. 2008 15:44
novinari NAUCTE SE DELAT SVOU PRACI jako kazdy jiny !!!

OPET  H.O.V.A.D.A novinari !!! Proc stale podsouvate Barosovi jeho angazma,kdyz se jedna o NARODNI TEAM !!!! Uz nekolikrat rekl,ze o tom nechce mluvit ,vsichni to vedi jen ne ty H.O.V.A.D.A novinarske !!!

Nemuzete PROBOHA s nim udelat normalni rozhovor .Novinari mi pripadaji jako DEMENTI ci SCHIZOFRENICI a s NOVINARINOU to nema ale vubec nic spolecneho !!

0 0
možnosti