Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Balotelliho po mistrovství už nikdo nekoupí, zoufá si Berlusconi

Sport

  13:12
MILÁN - Prezident AC Milán Silvio Berlusconi přiznal, že před fotbalovým šampionátem měl z Anglie štědrou nabídku na kontroverzního útočníka Maria Balotelliho. Po špatných výkonech italského reprezentanta na MS ale už s jeho prodejem nepočítá, protože ho teď nikdo nebude chtít.

Silvio Berlusconi foto: Reuters

Italský tým na brazilském mistrovství světa překvapivě skončil už v základní skupině a Balotelli ve třech zápasech vstřelil jediný gól Anglii. "Prohrál jsem na světovém šampionátu víc než Itálie," řekl Berlusconi listu Gazzetta dello Sport.

"Chystal jsem se Balotelliho prodat anglickému klubu za několik milionů. Ale neumím si přestavit, že ho po takovém turnaji ještě někdo bude chtít koupit," doplnil bývalý italský premiér.

Mario Balotelli vyfasoval žlutou kartu.

Přestože konkrétního zájemce nejmenoval, média už dříve spekulovala, že třiadvacetiletého útočníka chtěl za zhruba 35 milionů eur (asi 960 milionů korun) londýnský Arsenal. AC Milán nebude v následující sezoně hrát evropské poháry, takže z finančních důvodů chce problémového hráče co nejvýhodněji prodat. Balotelli v Anglii působil už v letech 2010 až 2013, kdy oblékal dres Manchesteru City.

Autoři: ,

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...