Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Sport

Boateng truchlí. Týden po konci bouřlivého vztahu spáchala expřítelkyně na synovy narozeniny sebevraždu

Kasia Lenhardtová a Jerome Boateng. foto: IG Jerome Boateng.

Berlín - Fotbalistům Bayernu Mnichov nepomůže ve finále mistrovství světa klubů obránce Jerome Boateng, který před čtvrtečním zápasem proti mexickému týmu Tigres odletěl z osobních důvodů z Kataru zpátky do Německa. Mistr světa z roku 2014 se rozhodl narychlo vrátit kvůli úmrtí své bývalé přítelkyně. Modelka Katarzyna „Kasia“ Lenhardtová byla podle německých médií nalezena mrtvá v úterý v Berlíně.
  7:16

„Všechny nás to vzalo,“ uvedl dnes na on-line tiskové konferenci trenér Bayernu Hansi Flick. „Jerome za mnou přišel a požádal mě, aby se mohl vrátit domů. Já jsem mu vyhověl,“ řekl kouč úřadujícího vítěze Ligy mistrů s tím, že v nejbližší době nebude dvaatřicetiletý obránce týmu k dispozici.

Modelka Katarzyna „Kasia“ Lenhardtová.
Modelka Katarzyna „Kasia“ Lenhardtová.

Přivolaní policisté okolnosti smrti nepovažují za podezřelé a jako nejpravděpodobnější možnost vidí sebevraždu modelky s polskými kořeny. Nahrávají tomu i okolnosti. Lenhardtová se zabila na šesté narozeniny svého syna jen týden poté, co se oficiálně rozešla právě s Boatengem.

Obránce Bayernu Mnichov při odletu z Kataru mluvil o „převzetí odpovědnosti a jednání v zájmu rodiny a blízkých.“ Boateng, jenž má tři děti z předchozích vztahů, už dříve Lenhardtovou osočoval z toho, že ještě před začátkem vztahu mu bránila v kontaktu s bývalou přítelkyní Rebeccou a její rodinou.

Kasia Lenhardtová si naopak po rozchodu nechala vytetovat Boatengovo jméno na hruď, vedle kterého byl nápis „ďábel“ a zároveň na sociálních sítích slibovala, že bude bojovat a promluví, jakmile se vzpamatuje z rozchodu. Ten oznámil Boateng po lednové autonehodě Lenhardtová. Německá média tehdy informovala o překročené hladině alkoholu v krvi.

Jen několik hodin předtím, než byla nalezena mrtvá, zveřejnila Kasia na Instagramu fotku, ve které psala o „nové kapitole“ svého života. Zda tím myslela sebevraždu, nebo nikoliv, už se nedozvíme...

Autoři: ,

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...