Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bývalí hráči Baníku se na Facebooku vysmívali trenérovi: Je to 'buzík'

Baník Ostrava letos nepůsobí tak jistě, jako v minulé sezoně, ba naopak. Do Evropské ligy se neprobojoval a o týden později utrpěl výprask na Letné. Ještě k tomu všemu vypluly na povrch rozpory uvnitř týmu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R. Buršík

12. 8. 2010 18:24
jen ať debatí, to je asi to jejich umění

vrchol

0 0
možnosti

J. Farmačka

12. 8. 2010 15:49
Kasická ukázka výchovy primitivů ve fotbale.

Většina hráčů je nevzdělaná, slaboduchá a neumí nic jiného než kopat do míče a to ještě mizerně. Za to jsou přepláceni astronomickými penězi. Jejich nesoudnost při neustálém shánění zahraničního angažmá, aniž znají jakýkoliv jazyk, je pro ně typická. Když se najde někdo s kvalifikací a je ochoten se jim věnovat, takto splácejí trenérovi jeho práci s nimi. Sám pracuji v oblasti sportu jako trenér 47.rok, mám nejvyšší možnou kvalifikaci a 20.rok vlastní výchovný projekt kombinovaný s výchovou sportovců. Pro udržení členství mám nastavená velice přísná pravidla, jejichž porušení znamená okamžitý konec členství. Dokud bude tento zkorumpovaný sport, žijící na úkor ostatních,  zaměřený výhradně na výkonnost, bude produkovat podobné zmetky, jací jsou k vidění nejen v Baníku.  

0 0
možnosti

J. Farmačka

12. 8. 2010 15:50
Re: Kasická ukázka výchovy primitivů ve fotbale.

Klasická......

0 0
možnosti

M. Trhlík

12. 8. 2010 15:29
Bývalí hráči Baníku se na Facebooku vysmívali trenérovi

Bohužel tolik milovaný Baníček,nějak zaostává.Proto nastupuje zášť proti trenérovi.Je pravdou,že nikdo z diskutujících nemůže současnou situaci v Baníku hodnotit,ti si mohou jen udělat obrázek z výkonů hráčů.To co jsem viděl odpovídá slabšímu průměru ligy.Hráči se možná stačí svým vystoupením vyvolat dojem,že oni makají,ale trenér je nějaký divný.Mám dojem,že místo vysmívání,by měli dokázat,že něco umí a rozhodující slovo by v tomto případě mělo mít vedení Baníku.Pokud je to jen nechuť trénovat pod Koubkem ,situaci je potřeba řešit.Ale ne takovým způsobem na facebooku.

0 0
možnosti