Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Č****u! Nikdy mě nenecháš hrát celý zápas, vybouchl James po vystřídání směrem k Zidanemu

Sport

  17:38
MADRID - Rozzlobeně opouštěl hřiště a nadával na trenéra Zinedina Zidana, kterého pak ignoroval u postranní čáry. Navrch si ulevil ránou do lavičky náhradníků. Real Madrid řeší po výhře 4:2 nad Leganés budoucnost naštvaného fotbalisty Jamese Rodrigueze.

James Rodriguez. foto: Reuters

Televizní stanice Cuatro rozebrala, co si James při odchodu ze hřiště říkal. Vulgárně urážel trenéra Zidana.

„Č****u! Nikdy mě nenecháš hrát celý zápas!“

Bývá zvykem, že si střídaný hráč plácne s trenérem a spoluhráči. Ale když dvacet minut před koncem zápasu opustil hrací plochu 25letý kolumbijský záložník, tak Zidana ignoroval a raději zalezl do druhé řady lavičky náhradníků, do které ještě vztekle praštil. Autor jednoho gólu a jedné asistence dával najevo své naštvání.

„Jestli jsme o tom spolu mluvili? Ne, nemluvili. To je normální, když vás střídají... Každý chce hrát devadesát minut. Podobné věci se mohou stát, ale teď už je po všem. Budu si pamatovat jen to, že James odehrál dobrý zápas,“ reagoval Zidane.

Španělští novináři v posledních týdnech řeší, jestli James v létě přestoupí jinam. Vždyť jen obránce Fábio Coentrao nebo útočník Mariano odehráli méně minut než James.

„Musím se smát, protože se mě ptáte pořád na to samé. A já znovu stejně odpovím - s Jamesem nemám problém, nemám proti němu vůbec nic, spíš naopak. Ano, šel dolů ze hřiště, ale útoční hráči většinou střídají mezi prvními. A že byl naštvaný? To nic není. Já dělám to, co je nejlepší pro tým. A James je pro mě důležitý, stejně jako zbytek kádru.“

James nadchnul na mistrovství světa 2014, po kterém přestoupil z Monaka do Realu Madrid za 80 milionů eur.

Kolumbijský reprezentant už v prosinci připustil, že by mohl přestoupit. „Chci hrát víc,“ řekl. Zájem má podle britských médií například Liverpool.

Autor:

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...