Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Češi porazili ve finále Brazílii

Sport

  11:11
PRAHA - Pokud by byl pravdivý výsledek simulace fotbalového šampionátu od výrobce videoher Electronic Arts, Češi mohou plesat. Podle počítače by totiž jejich tým zvítězil ve finále nad favorizovanou Brazílií 2:1, píše agentura AP.

Ronaldhinovi zbydou po finále jenom oči pro pláč. foto: EA

Jak se všechno semele? Ronaldo a Tomáš Rosický vstřelí v první půli po gólu. Rozhodující okamžik ma přijít v 77. minutě. Pavel Nedvěd oblafne obranu kanárků a Milan Baroš rozhodne o premiérovém titulu pro Čechy.

Baroš také podle této simulace navíc získá Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce. Turnaj v Německu ozdobí šesti góly. Nedvěd si zase odveze Zlatý míč pro nejlepšího hráče.

Svěřenci kouče Brücknera rozesmutní domácí Německo, které přehrají v semifinále 2:1. Brazílie se dostane do finále přes svého odvěkého rivala Argentinu. Tu porazí na penalty poté, co skončí zápas po prodloužení 2:2. Argentina nakonec porazí v boji o třetí místo hostitelskou zemi 3:1. Ve skupině dokáží s Čechy udržet krok pouze USA, jež s nimi remízují 2:2 a postoupí, aby prohrály s Brazílii 2:3.

Podle simulace budou plakat italští a portugalští fanoušci, jejichž týmy skončí již v základní skupině. Naopak překvapením turnaje bude Kostarika, kterou porazí až ve čtvrtfinále Argentina.
Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...