Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Collina: Tlak na rozhodčí je od hráčů a trenérů extrémní

Bývalý italský fotbalový sudí Pierlugi Collina tvrdí, že na rozhodčí je vyvíjen příliš velký tlak. Vstřícnější postoj ze strany hráčů a trenérů by podle něj pomohl arbitrům k mnohem lepším výkonům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

steve

27. 10. 2009 17:02
aha

Takže včera, rozhodčí přehlédl ruku na brankové čáře, protože si zřejmě slávisti stěžovali a vyvíjeli na chudáka tlak, protože nevyloučil Janotku za jasně červenej faul, jakou příčinu ovšem měla tato chyba v takto evidentní situaci, to se asi nedozvíme, přestože před tím na něj žádný tlak vyvíjen nebyl....., Jestli to nebude tím, že jak tady tak v Itálii se prokázala korupce a proto je na sudí vyvíjen ten tlak, no mohou si za to sami.

0 0
možnosti

Pamětník 2

28. 10. 2009 16:30
Re: aha

Steve,chybovat může každý.Jsem přesvědčen,že v případě vítězství Slavie,by tyto situace komentovány nebyly.Jinak s Colinou musím souhlasit,protože pokud si všímáte přenosů nejen z naší ligy,ale i fotbalových přenosů z daleko fotbalovějších zemí než je naše,hráči se chovají čím dál agresivněji a pokud by rozhodčí striktně dodržovali pravidla,těžko by se zápasy dohrávaly s plným počtem hráčů.Tento nešvar se přenesl i do nižších tříd,díky televizním přenosům,kde se horlivě napodobují jejich fotbalové vzory.Myslím si,že vše je ke škodě fotbalu.

0 0
možnosti