Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Crouch je na prodej

Sport

  9:10
LIVERPOOL - Anglický fotbalový reprezentant Peter Crouch je k mání za 15 milionů liber (asi 478 milionů korun). Zájemce o služby vytáhlého útočníka o tom dnes informoval trenér Liverpoolu Rafael Benitez.

Peter Crouch. Chcete mě? foto: ČTK

"Je to dobrý hráč a velký profesionál, který chce hrát v základu," řekl na Crouchovu adresu španělský kouč agentuře Reuters. "Víme, že o něj má zájem Portsmouth a další kluby, ale oficiálně nás ještě nikdo nekontaktoval," přidal Benitez. "Pokud ale někdo přijde s nabídkou, budeme o ní uvažovat, protože pro Petera chci jen to nejlepší. Myslím, že 15 milionů liber je férová cena," dodal.
   

Sedmadvacetiletý Crouch se nedokázal po příchodu do klubu před třemi lety ze Southamptonu trvale prosadit do základu a letos nastoupil v Premier League zahajovací jedenáctce jen k devíti utkáním a vstřelil pět gólů. V reprezentačním dresu má Crouch na kontě 26 zápasů a 14 branek.

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...