Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Další sexuální skandál ve Španělsku. Kouče Malágy vyhodili kvůli choulostivému videu

Sport

  11:54
Praha - Španělským fotbalem otřásá skandál. Hlavní trenér fotbalové Malágy Víctor Sánchez se na videu, které koluje internetem, tělesně uspokojuje. Sám třiačtyřicetiletý bývalý hráč Realu Madrid se brání tím, že se stal obětí sexuálního vydírání.

Kouč Malágy Víctor Sánchez na tiskovce. foto: twitter.com

Bývalý hráč Realu Madrid, jenž od dubna minulého roku vede druholigovou Malágu, je na videu zachycen, jak v tréninkovém oděvu svého klubu ukazuje na kameru intimní partie. Video bylo krátce po uveřejnění z internetu staženo.

„Chci oznámit, že jsem se stal obětí zastrašování a sexuálního vydírání. Sdílení soukromého obsahu na sociálních sítí a kdekoliv jinde je závažným trestným činem. Věc je v rukou policie a jsem pověřen dodržováním jejich pokynů,“ pronesl bývalý hráč Realu Madrid při své obhajobě na sociálních sítích.

Za samotného trenéra se postavila i vlastní manželka či prezident Španělské fotbalové federace Luis Rubiales. Opačného názoru byl však prezident samotného klubu Abdulláh Al Thání, jenž nešetřil kritikou. „Je jako anděl, co nedělá chyby. Myslíš si, že ti pomůže, když budeš všem v okolí jen lhát? Buď silný a přiznej všem, že jsi udělal chybu,“ zní úryvek z ostré kritiky na Twitteru prezidenta Malagy.

Již výše zmíněný Rubiales se naopak postavil za bývalého trenéra Realu Betis či Olympiakosu i slovy. „Velký odborník, jakým je Víctor Sánchez, má veškerou mou podporu. Intimita je nedotknutelným právem a pokud ji někdo anonymně zneužívá, je to odsouzeníhodný čin,“ prohlásil muž, který nyní stojí v čele španělského svazu.

Sánchez není prvním ve fotbalovém světě, kdo byl sexuálně vydírán. V minulosti bylo do podobné kauzy zapleteno duo Benzema, Valbuena či hráči Eibaru Enrich a Luna.

Autor: