Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Další zvrat v přestupové sáze. Schick má podle médií posílit AS Řím

Sport

  6:08
Když ztroskotal přestup do Juventusu, nejblíž byl zisku Patrika Schicka, jednadvacetiletého fotbalového útočníka, údajně Inter Milán. Jenže ani ten podle italských médií českého reprezentanta nedostane. Schick má posílit AS Řím.

Utkání skupiny C mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let: Německo - ČR. Patrik Schick. foto: ČTK

Další kapitolu nekonečné přestupové ságy Patrika Schicka rozepsala italská Gazetta dello Sport. Inter si prý nákup Schicka nemůže dovolit, protože v létě udržel chorvatskou oporu Ivana Perišiče a nesplnil by pravidla finančního fair play.

Sampdoria sice údajně souhlasila s tím, že by z Interu přišel italský reprezentant brazilského původu Éder, což by transakci umožnilo. O Édera však nechce přijít kouč Luciano Spalletti.

O tom, že by Schick mohl odejít do AS Řím, mluvil v pátek šéf Sampdorie Massimo Ferrero. „Chtějí ho, Patrikovi by se líbilo hrát v Římě,“ uvedl.

Schick by měl stát přibližně 30 milionů eur (781 milionů korun), což by z něj udělalo druhého nejdražšího českého fotbalistu všech dob po Pavlu Nedvědovi. Vedení AS původně usilovalo o alžírskou hvězdu Rijáda Mahrize z Leicesteru, který však odmítl hráče pustit za 35 milionů eur a italský klub odmítl přihazovat.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!