Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

‚Dárek z kabiny.‘ Tvrdík zveřejnil před derby fotku zcela nahých slávistů ve vířivce

Sport

  10:44
PRAHA - Předseda představenstva fotbalové Slavie Praha na sebe opět přitáhl pozornost na sociální síti Twitter. V pondělí večer na ní zveřejnil fotografii zcela obnažené trojice slávistických hráčů, jak relaxují ve vířivce. Jako již několikrát v minulosti krok později přehodnotil a příspěvek smazal.

Koláž: Jaroslav Tvrdík a fotbalisté Slavie. foto: Lidovky.cz

Záhadný Tvrdíkův tweet. Fotil se s rozesmátými 'nepřáteli' u právníků

„Dárek z kabiny. Dohoda, že když vyhrají derby, koupou se v pivu!“ napsal někdejší ministr obrany a poslanec za ČSSD ke snímku, na němž si záložník a kapitán týmu Josef Hušbauer, obránce Jakub Jugas a brankář Přemysl Kovář dopřávají koupel ve vířivce nazí. Podepsanou fotografii Tvrdík patrně zachytil na některé ze zdí v útrobách slávistického stadionu, kde nejspíš již delší dobu visí.

Svým příspěvkem vyvolal mezi uživateli rozporné reakce. Zatímco některým přišlo Tvrdíkovo počínání vtipné, jiní jej považovali za nevhodné a již za hranou. Šéf „sešívaných“ se nejprve hájil tím, že se nic vážného nestalo, a radil diskutujícím, aby jej neškolili ze soukromí hráčů.

Tweet Jaroslava Tvrdíka, na kterém jsou nazí fotbalisté Slavie ve vířivce.

„Všichni vědí, že tweetuji a všichni tři jsou showmani klubu. Ví, proč to tam nachystali,“ doplnil. Samotným fotbalistům se ale zveřejnění jejich fotografie taktéž patrně nelíbilo, neboť Tvrdík ji krátce nato odstranil. „Byl jsem požádán o smazání tweetu někým, kdo má právo to žádat,“ vysvětlil záhy v komentářích.

Derby pražských „S“ je na programu již tuto neděli od 17 hodin na Letné. Tradičně k němu patří i vzájemné popichování zástupců obou týmů. Tvrdíkova tweetu se tak již stačili chytit sparťané.

Jeden z členů PR týmu letenského klubu upozornil na to, že i v této, poněkud neobvyklé, disciplíně jsou slávističtí hráči až za těmi sparťanskými, neboť mnohem dříve před nimi ukázal své přirození veřejnosti bývalý kanonýr Sparty a nynější útočník velšského Swansea City, Wilfried Bony.

29.října 2018 v 22:12, příspěvek archivován: 30.října 2018 v 10:28

#věčnědruzí https://t.co/WdzMapV5ox

Autor:

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!
Rozdáváme hygienické pomůcky ZDARMA!

Hledáte udržitelnou a kvalitní hygienickou péči pro sebe i vaše miminko? Už dál nemusíte. Zapojte se do testování a vyzkoušejte produkty ECO by...