Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Dcera kolumbijského brankáře Higuity pózovala nahá jen v rukavicích svého otce

Sport

  10:10
Praha - Ví, jak zaujmout. Dcera legendárního kolumbijského brankáře Reného Higuity se nechala vyfotit nahá před brankou pouze v brankářských rukavicích a s fotbalovým míčem. Inspirovala se památnými fotografiemi svého otce.

Pamela Higuitová se nechala nafotit foto: instagram.com/pamehiguita/

Pamela Higuitová je dcerou dnes již bývalého jihoamerického brankáře Reného Higuity, který v reprezentačním dresu Kolumbie odchytal 68 zápasů a patří mezi tamní ikony. Před několika desítkami let se nechal nafotit nahý, na sobě měl pouze brankářské rukavice a choulostivé místo skrýval za fotbalovým míčem. A právě tímto snímkem se jeho dcera nechala inspirovat.

Pamela Higuitová se nechala nafotit
Pamela Higuitová se nechala nafotit

Higuitová pózovala pro slavný časopis Marca v takřka totožné pozici, finální fotografie pak sdílela i na svém instagramovém účtu. Takřka okamžitě se stala na sociálních sítích hvězdou, dnes má jen na Instagramu okolo 50 tisíc sledujících, téměř stejný počet jako její otec. „Božská jako její otec,“ chválil snímky jeden z fanoušků. „Pane Bože, to je krása,“ přidal se další.

Její otec měl bohatou fotbalovou kariéru, kromě rodné Kolumbie hrál také ve Španělsku za Real Valladolid. Známý je především reprezentační kariérou, v dresu Kolumbie si v roce 1990 zahrál mistrovství světa, dvakrát také jeho národní tým skončil třetí na Copa América.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!