Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Děkujeme, odejděte! Aneb je čas na změny

Doba hájení sparťanských „hvězd“ je po dnešku u konce. Konec „upřímných“ omluv sparťanských hráčů po zpackaném utkání. STAČILO. Omlouvat by se měli na hřišti. A tam to poslední dobou vypadá, jako by si hráči z fanoušků dělali spíše dobrý den.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Spartaforever

8. 10. 2008 12:23
Sparta

Slavisté z celé Prahy ,polibte mi (Y)

0 0
možnosti

SKS

16. 10. 2008 17:40
Re: Sparta

Sraltane ty mi taky polib!

0 0
možnosti

jiří stehlik

7. 10. 2008 13:50
Doba hájení

p.Křetinský prosím Vás,slušně se zbavte hráčů,od kterých jsme se domnívali,že to jsou fotb.pro Spartu.Náš rozpočet je zbytečně přemrštený.Ponechte trenéra Lavičku,at si postaví mužstvo,jako to udělal pan Ježek.Není přeci možné a vy to víte dobřě,že není možné,aby jste pracoval s lidmi,ke kterým nemáte důvěru.At postaví mladé běhavé hráče,dva tři šikovné cizince a vy jako šéf jim ponechte dva roky hájení a garantuji Vám,že dostanete Spartu tam,kam patří.

0 0
možnosti

iniesta

7. 10. 2008 11:34
Tohle neni sparta

Fandim sparte od 6 let, ale tohle, co predvadi sparta v posledni dobe, to jeden velky des, krom par vyjimek se na jeji zapasy neda koukat, prestoze se porad hlasi, chceme hrat atraktivni fotbal.Nechapu prodej mladych hracu, vychovanych na sparte, kteri za ni poradne nenastoupili, nechapu nakup hracu na pul roku nebo max. na rok, nedam jim sanci, a pak je se ztratou prodam.RvNechapu preplaceni nefotbalistu, nechapu nakup hracu pred sezonou, kdyz jeste nemam trenera.Nechapu jak muze nekdo hrat za spartu, kdyz nema techniku, rychlost, nahravku, strelu.Nechapu proc musi ve sparte hrat odkopavaci misto poradnych fotbalistu.;-ONechapu proc nedostane sanci jeden trener na dlouhodobou praci, aby vytvoril silny tym.;-O

0 0
možnosti

slavista

7. 10. 2008 10:31
Domnívám

se, že se na situaci, která kolem Sparty nyní panuje výrazně podílí i "fanoušci" jaký je i autor tohoto článku. Včera píše tlachy o namyšlené(8-o) Slávii, jak jí rudá mašina v čele s Řepkou přejede a druhý den posílá celou Spartu i s vedením do pekel. No, konečně na vás došlo;-D.

0 0
možnosti

S N Ě H U L Á K

7. 10. 2008 10:23
Neschopné vedení Sparty

Sparta vládla našemu fotbalu vždy jen tehdy, kdy byla všemi protěžovaná. Je to banda přeplácených lenochů. Lidé typu Chovance, Křetínského by měli z fotbalu vypadnout. Hýčkat si hráče typu Řepky, Slepičky, Kuliče za nekřesťanské peníze je výsměchem fotbalu. Kolik tato pakáž už zlikvidovala mladých hráčů? Táhněte do (Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

Martin

7. 10. 2008 10:19
nic min nic vic

Spis bych napsal Nedekujem VYPADNETE a to co nejrychlejs! ;-O

0 0
možnosti

Edenian

7. 10. 2008 10:00
A co je Sparta?

Vavrdo, Vavrdo jen potvrzuješ to, proč jste nejhorší fanoušci u nás. Proč? Protože žádní fanoušci nejste. :-P Ať žije SLAVIE!

0 0
možnosti

Dub

8. 10. 2008 13:33
Re: A co je Sparta?

A jako vy jste fanoušci? Maximálně třítisícový návštěvy na každý zápas ještě minulý rok to jasně dokazují :-D. Je to pouhý dvojnásobek současné návštěvnosti ligovýho Střížkova, o němž se ví, že mu nikdo nefandí ty nejlepší fanoušku. Teď když vedete, tak jste vylezli z kanálů a děláte ze sebe mistry světa.

FUCK SLAVIA !!!

0 0
možnosti

Tomáš Pavlík

7. 10. 2008 9:59
Ostuda

Ostuda Sparty, jsem Sparťan srdcem. Nemyslím že by někoho měly z vedení vyhazovat. Je to v hráčích. Berou milióny a že jsou ve Spartě a že mají vyhrávat tak to už tolik neřeší. Každý měsíc mají své peníze jisté. Já osobně bych jim zmenšil platy na minimu a platil bych je z odměn podle výkonů....myslím, že by si rozmyslely jak  hrát. To je můj názor, nevím jestly je výborný, ale jedno je jisté pokud se něco nezmění tak se můžem ze svou Spartičkou rozloučit.

Mějte se Tomáš

0 0
možnosti

Sly

8. 10. 2008 16:44
To mas tezky, kdyz jsou podepsany smlouvy

domluvene penize se musi zaplatit, popr. hrace prodat tak, aby bylo na nove transfery. Zahranicni skauting neexistuje, lehce nadprumerni ligovi hraci jsou priserne predrazeni, navic skoncil termin pro prestupy a Sparta ma jen dluhy. Kazdy hrac Sparty chce naholit co nejvic a mit svoje penize jiste, protoze nevi, jestli za dva mesice neprijde trenovat treba O. Hejma a.k.a. Rony s jointem v puse a spartanskym srdickem a pulka hracu pujde do becka nebo na prestup. Takze to je beh na delsi trat. A nemuze to delat clovek, ktery nevidi dal nez do pristi ucetni uzaverky.

0 0
možnosti

Lupus

7. 10. 2008 9:45
takový parchant

jako je Křetínský nemá ve Spartě co pohledávat. Kde se vůbec tento fotbalový analfabet vzal? Když nerizumí fotbalu tak ať jde kopat uhlí, magor jenen vypatlanej! Takhle za pár let zhuntovat náš nejlepší fotbalový klub, na to musí být oparvdu debil na druhou! Křetínský táhni k čertu a už se do Sparty nikdy nevracej, bídáku!!(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

Petr Benes

7. 10. 2008 14:35
Re: takový parchant

No co bys chtel, je z Brna. A je zname, jak maji brnaci Spartu v lasce. Toho tam nasadilo Brno, aby Spartu totalne rozesral. A ze se mu dari. ;-P

0 0
možnosti

vilem32

7. 10. 2008 9:28
SVATÁ PRAVDA

Článek je naprosto trefný a vyčerpávající R^. Nadějný manažer Křetínský selhal v základním filozofickém tématu: Když nezaseju - nemohu sklízet. Firmu Sparta Praha řídí v bolševickém stylu, tj. vše oškubat až na podstatu (viz pravidelný pololetní výprodej nejlepších hráčů). Slavie před časem udělala z nouze dnešní ctnost. Při katastrofálním nedostatku financí byla donucená postavit své odchovance (děti z líhně pana Říčky) a doplnit je neznámými hráči ze Slovenska, Balkánu, apod. Tito hráči byli ochotni na sobě pracovat a pod vedením zkušené trenérské dvojice Jarolím - Vrabec (bývalý Sparťan a srdcař - vzpomínáte??), po které nikdo z vedení nechtěl okamžité výsledky za každou cenu, vytvořili kvalitní tým předvádějící na naše poměry nebývale svěží fotbal.

0 0
možnosti