Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Sport

Dohra v útrobách San Sira. Hvězdný Lukaku měl po Slavii slovně napadnout spoluhráče Brozoviče

Romelu Lukaku nezvládl dohru úterního klání v kabině a ostře se pohádal se spoluhráčem. foto: Reuters

Milán - Úterní vstup pražské Slavie do Ligy mistrů na půdě Interu Milán měl údajně zajímavou zákulisní dohru. V útrobách věhlasného San Sira došlo podle zahraničních médií k potyčce mezi hráči Interu. Hvězdný Romelu Lukaku a jeho spoluhráč Marcelo Brozovič museli být roztrženi Alexisem Sanchezem.
  12:25

Po dvanácti letech se Slavia opět představila v Champions League. A hned na věhlasném San Siru sahala po šokujícím vítězství. O senzaci ji připravil až v nastaveném čase Nicolo Barella, který Interu vystřelil alespoň bod. S tím však svěřenci Antonia Conte nebyli spokojení, což se projevilo v útrobách milánského stánku.

Rozhovor mezi Lukakem a Brozovičem podle všeho začal klidně. Bývalý útočník Manchesteru United údajně v kabině zkritizoval chorvatského záložníka za to, že nedodržoval taktický plán Antonia Conteho a mnohokrát přišel o balon. To ještě nechalo horkokrevného Balkánce v klidu. Až poznámka hvězdného Belgičana, který poukázal na spoluhráčovu neproměněnou brankovou příležitost, vyvolala konflikt.

Romelu Lukaku nezvládl dohru úterního klání v kabině a ostře se pohádal se...
Jaroslav Zelený se stal nečekaným hrdinou Slavie.

Nejprve měla proběhnout ostrá slovní přestřelka, poté se schylovalo k fyzickému konfliktu. Tomu však předešel Alexis Sanchez, který se mezi oba hráče Interu postavil a zamezil tak jakémukoliv vážnějšímu projevu emocí.

Špatný výkon v Champions League i neshody v kabině Interu nyní nahrávají fotbalistům AC Milán. Ti sehrají o víkendu s nesmiřitelným rivalem slavné milánské derby, do něhož měli svěřenci Antonia Conteho vstupovat jako favorité. Teď se však karta obrací a v lepším rozpoložení do duelu dvou italských velkoklubů vstupují Rossoneri. O vítězi se však nerozhoduje v kabině, nýbrž na trávě.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!