Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Dojemný vzkaz. Pochettino se nestihl rozloučit po příchodu Mourinha s hráči, tak jim napsal zprávu na tabuli

Sport

  11:50
LONDÝN - Trenér Mauricio Pochettino se po odvolání z Tottenhamu nestihl osobně rozloučit s fotbalisty londýnského klubu, proto jim nechal vzkaz na tabuli v kabině. Argentinský kouč u týmu skončil v úterý večer a nahradil ho José Mourinho.

Maurizio Pochettino se loučí s hráči. foto: Reuters

Mourinho o novém angažmá: V Tottenhamu nebudu opakovat staré chyby, udělám nové

Pochettino přišel do Tottenhamu v květnu 2014 a v minulé sezoně s ním postoupil do finále Ligy mistrů. 

Sedmačtyřicetiletý kouč ale poté doplatil na špatný vstup do nového ročníku a byl odvolán. Hotspur totiž vyhrál jen tři z dosavadních třinácti zápasů anglické ligy.

A protože většina hráčů si plnila reprezentační povinnosti, nemohl se s nimi Pochettino rozloučit osobně. Nechal jim proto na tabuli v kabině napsaný vzkaz: 

„Díky moc všem. Nemohli jsme se rozloučit. Vždycky budete v našich srdcích.“ Fotografie na sociální síti instagram zveřejnil trenérův asistent Jesús Pérez. 

Emotivní vzkazy na sociálních sítích Pochettinovi poslali i někteří hráči Tottenhamu. „Navždy ti budu vděčný za to, že jsi mi pomohl splnit si sny,“ napsal kanonýr Harry Kane.

„Tolik mě toho naučil a za všechno, co pro mě udělal, jsem mu vděčný. Hodně štěstí a doufám, že se opět uvidíme, příteli,“ přidal záložník Dele Alli.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!